Ilmalämpöpumppu Pirkanmaa

Ilmalämpöpumput asennettuna koko Pirkanmaan alueella, yli 10 vuoden kokemuksella, nopealla toimitusajalla ja avaimet käteen- palveluna

Kesähelteiden viilennykseen ja talvipakkasten lämmityksen kustannustehokkaan avun antaa ilmalämpöpumppu. Valikoimastamme löytyy erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin soveltuvia malleja valmistajilta kuten mm. ARGO, Panasonic sekä Midea.

 

Panasonic ilmalämpöpumppu Pirkanmaa

Valikoimassa mm. useita Panasonic ilmalämpöpumppuja

Mitkä ovat ilmalämpöpumpun hyödyt?

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa muuttaen sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa mukavuuden lisäksi myös kustannussäästöjä, suurimmat säästöt saavutetaan sähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa.

Mikäli olet hankkimassa ilmalämpöpumpun joko kotiin tai mökille, voi asennustyön osuuden laittaa kotitalousvähennykseen. Verotuksessa summasta saa takaisin noin 40 – 50 %. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa.

 

Millaiseen kohteeseen ilmalämpöpumppu soveltuu?

Ilmalämpöpumppu soveltuu moniin eri kohteisiin. Suurimmat rahalliset hyödyt saavutetaan yleensä sähkö- ja öljylämmitteisissä kiinteistöissä. Muita yleisiä kohteita ovat mm. puulämmitteiset kiinteistöt, kesämökit sekä erilaiset ulkorakennukset, autotallit sekä kerrostalohuoneistot ja liikehuoneistot.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän kohteeseenne parhaiten sopiva ratkaisu! Oikean ja järkevimmän pumpun valintaan vaikuttavat mm. asunnon koko, asuinkerrosten määrä sekä jokaisen kohteen yksilölliset rakenteelliset ratkaisut, käyttäjän omia toiveita unohtamatta.

 

Kauttamme hoidat kuntoon myös saneerauksen tarpeessa olevat kodin viemärit ja vesijohdot!