Putkiremontti omakotitalossa ammattitaidolla Ylöjärven, Nokian ja Tampereen seudulla

Teetä putkiremontti alan luotettavilla ammattilaisilla – Elastic Pipe Oy palvelee Tampereen, Ylöjärven, Nokian ja Lempäälän seuduilla sekä koko Pirkanmaan alueella ja ympäri Etelä-Suomen. Ydinalaamme ovat viemärisaneeraukset ja sukitukset niin omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin kuin liike- ja teollisuuskiinteistöihin.

Meidät tunnetaan palvelevana ja asiakaslähtöisenä yrityksenä, jossa ei tingitä tarkasta työnjäljestä tai laadukkaasta lopputuloksesta. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, joten voit tilata meiltä vaativatkin viemärisaneeraukset luottavaisin mielin.

Ainutlaatuinen saumaton putkiremontti

Teemme viemärisaneerauksia kolmella eri menetelmällä. Sukitus voidaan tehdä viemäriin kuin viemäriin. Siinä joustava ja kestävä, polyesteristä valmistettu sukka kyllästetään epoksilla ja asennetaan viemäriputken sisään paineilman avulla. Sukituksen ansiosta koko viemäriverkostosta tulee tiivis, yhtenäinen ja kestävä.

Palveluihimme kuuluu myös kotimainen TKR-Putkijärjestelmä. Kyseessä on ainutlaatuinen saumaton putkiremontti, joka voidaan tehdä sekä valurautaviemäreihin että PVC-viemäreihin. Kun samalla uusitaan ja pinnoitetaan pesuhuoneen lattia ja seinä TKR-vedeneristysmassalla, lopputuloksena on täysin saumaton järjestelmä. Lue lisää Putkiremontti-sivulta.

Kolmas, eli hybridimenetelmä tarkoittaa kahden edellisen menetelmän yhdistelmää.

Kokonaisvaltainen palvelu alkukartoituksesta loppusiivoukseen

Onko tarpeenasi putkiremontti omakotitalossa, rivitalossa tai teollisuuskiinteistössä? Kaikenkokoiset urakat ovat tervetulleita.

Asiakkaanamme voit olla huoletta koko remontin ajan – me teemme työmme laatupalveluna alusta loppuun asti. Tulemme sovitusti tekemään alkukartoituksen viemäreistä ja teemme kirjallisen ja yksilöidyn tarjouksen. Tutustumme huolella kohteeseen ennen saneerauksen aloittamista ja suojaamme ympäristön tarkasti. Tämän jälkeen etenemme suunnitelmallisesti valmistelutöistä viemäriverkoston työstämiseen, asennustöihin ja aina saneeratun viemäriverkoston videointiin. Lopuksi asennamme vesikalusteet takaisin ja teemme loppusiivouksen. Työ on valmis!

Millainen viemärisaneeraus kohteeseesi sopii?

Ammattilaisemme auttavat päättämään sopivimman menetelmän viemärin saneeraukseen. Käytämme vain hyväksi havaittuja, nykyaikaisia menetelmiä ja tuotteita, joilla varmistamme saneeratun putkiston pitkän käyttöiän. Kiinteistön ikä tai koko ei ole meille ongelma – saneeraamme kaikenlaisia kohteita ja teemme myös vanhojen valurautaisten lattiakaivojen pinnoituksia.

Parasta putkillesi – Pirkanmaalta ympäri eteläisen Suomen!

Sijaitsipa kohde Tampereella, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Nokialla, muualla Pirkanmaalla tai muualla Etelä-Suomessa, olemme valmiina tositoimiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä paras ratkaisu kiinteistösi putkille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!